پیش خرید آپارتمانی کردم، تکلیف این آپارتمانم چی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #01839357

فروشنده آپارتمان، زمین یا عرصه رو از پسرعمه اش می‌خره و با پسرعمه اش قرارداد مشارکت در ساخت مینویسن.... حالا بنده به عنوان خریدار آپارتمان میتونم به خونم برسم.
چون فروشنده میگه قرارداد مشارکت من با پسرعمه بهم خورده و واحد تو بهت تحویل نمیدم و یه طوری میخان آپارتمانو از چنگم دربیارن... حالا بنده شکایت کردم بابت تکمیل و تحویل و تنظیم سند وکالتی چون ملک قولنامه ای واگذار میشه و بنده از مالک خریدم آیا دردسرساز میشه اگه قراداد مشارکت شون بهم بخوره لطمه ای به قرارداد ما من که واحد آپارتمانم رو تو مبایعه نامه نوشتیم مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید ضمن ارسال اظهارنامه ای الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی را ارئه نمایید.
در صورتیکه ترتیب اثر نداند دادخواستی بر همین مبنا مطرح نمایید.
همچنین میتوانید با استناد به خیار تعذر تسلیم معامله را فسخ نمایید.
اظهارنظر دقیق تر نیاز به مطالعه قرارداد دارد.

با سلام مندرجات قرارداد ساخت و قراردادشما بسیار تاثیر گذار است لذا باید بررسی شود اما می توان گفت اگر در قرارداد مشارکت برای هرکدام واحدهای اختصاصی تعیین شده باشد و فروشنده واحد اختصاصی خود را به شما فروخته باشد حتی فسخ قرارداد مشارکت تاثیری در وضعیت واحد شما ندارد و فروشنده باید طبق قراردادی که با شما دارد وظایفش را انجام دهد

رابطه حقوقی بین دو نفر ارتباطی به شما ندارد، الزام به ایفای تعهدات نمایید.

سلام
شما می توانید اولا به استناد خیار تعذر تسلیم اقدام به فسخ نمایید
گذشته از ان می توانید فروشنده را ملزم به تحویل ملک نمایید و خسارات ناشی از این امر را نیز از ایشان مطالبه کنید و ارائه مشاره دقیق تر مستلزم بررسی اوراق می باشد