با یک سال حبس غیابی رضایت شاکی را گرفته ام؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #01832400

جرم من تحصیل مال از طریق نامشروع است واینکه یک سال به من حبس داده است آن هم غیابی و رضایت شاکی هم گرفتم الان به نظر شما واخواهی بزنم یا تخفیف مجازات که این یک سال کم شود اینکه الان به نظر شما وکلای گرامی محترم چه کار کنم که این حبس برای من کم شود و تقریبا اگر سرباز وظیفه باشم برای من که مشکلی پیش نمی آید که که در سربازی حکم جلب من را ندهند لطف بفرمایید راهنمایی ام کنید زندگی ام در خطر است با کمال تشکر ممنونم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست واخواهی را تقدیم و با ارائه رضایت نامه رسمی تقاضای تبدیل یا تخفیف مجازات را بکنید .

واخواهی با ضمیمه کردن رضایت جلب شده از شاکی ضمیمه و طبق آن درخواست تبدیل به جزای نقدی یا حبس تعلیقی نمایید.توجه داشته باشید که رضایت باید بی قیدو شرط باشدوگرنه از نظر قانون قابل پذیرش نیست.

سلام، مستند به رضایتی که اخذ کرده اید از حکم صادره واخواهی نمایید.

درود
می توانید واخواهی یا تقاضای اعمال ماده۴۸۳ کنید که بهتر است واخواهی انجام شود.