ضبط صدا در دادگاه جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۶۱ #01816047

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم بنیاد
در دادگاه ترک انفاق همسرم ادعا کرد که بنده همسر دوم به منزل آورده و موکلشان را از خانه بیرون کردم.من صدای ایشان را ضبط کردم.میدونم به جرم افترا ازشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط جرم نمیباشد اما انتشارش جرم است

سلام و ادب ضبط صدا در محیط دادگاه که باید علنی نباشد جرم است

سلام باید همراه با قرائن و دلایل دیگر سو نیت ایشان را اثبات کنید .. امکان شکایت وجود دارد امکان اثبات شکایت هست که دشواره

با سلام صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود

این که ایشان مدعی شدند شما همسر دوم اختیار کردیم مشمول جرم افترا نمیشود

صدای ضبط شده اماره قضایی است و اختیار قاضی پرونده میباشد موفق باشید

ضبط صدا که دلیل محکمی نیست برای اثبات این جرم نیاز به مستندات زیادی است که باید بتوانید دادگاه را متقاعد کنید