عدم تحویل جنس رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۰۳ #01815263

یک دست مبل خریداری کردم که با وجود پرداخت پول پیش و تحویل چکهای اقساط هنوز بعد از ۵ ماه مبلها رو تحویل نداده و با امروز و فردا کردن ۴ فقره از چکها رو هم پاس کردیم . منتها بر روی فاکتور زمان تحویل قید نشده و لی کلیه پردختیها اعم از چک و نقدی رسید شده است . در این شرایط چیکار میتونم بکنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دعوای الزام به تحویل مبیع را مطرح نمایید.

دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

سلام با اظهارنامه میتوانید

اظهارنامه ای مبنی بر تحویل مبیع ارسال کنید

با سلام
دعوای الزام به تحویل مبیع را طرح کنید.

موفق باشید

سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم افاقه اقامه دعوای الزام به تحویل مبیع نمایید .

فرض بر تحویل فوری است. پس از ارسال اظهارنامه اقدام به تقدیم دادخواست الزام به تحویل جنس نمایید.