اجرای احکام به چه شکل عمل میکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #01814011

با سلام
بنده شاکیه یه پرونده کیفری هستم که امروز پرونده من به اجرای احکام کیفری ارسال شد. می خواستم بدونم الان اجرای احکام به چه شکل عمل میکنه؟ ایا حکم صادر میکنه؟ من باید مراجعه کنم؟ و اجرا شدن حکم چه میزان زمان میبره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اجرای احکام به محوم علیه ابلاغ میکند که جهت اجرای حکم حاضر شود و در صورت عدم حضور از طریق ضامن و یا وثیقه مبادرت به اجرای رای می کند

ارسال پرونده پس از صدور و قطعیت حکم صادره به اجرای احکام برای اجرای حکم بوده و زمان اجرا نیز بسته به نوع مجازات در نظر گرفته برای متهم متفاوت است . شما میتوانید با حضور در اجرای احکام و پیگیری موضوع نسبت به تسریع در اجرا کمک و مساعدت نمایید .

سلام وقت بخیر ...با رای قطعی ک انجام میگردد پرونده رو ارجاع میدن ب اجرای احکام درخواست میدن برا اجرا شدن حکم همون روز یا اجرای احکام سه روز ب تعویق میندازه