چگونگی اثبات شخص استفاده کننده از خط تلفنی که به نام خودش نبوده، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #01799322

سلام
خط تلفن همراهی بنام بنده بوده ولی خانمم ۱۰ سال استفاده کرده و مرتکب ارتباط نامشروع تلفنی شده با پرینتی که از تماس، پیامک و تلگرامش گرفتم، شکایت کردم، قاضی حکم صادر کرده که تلفن بنام ایشان نبوده دلیل قانع کننده ای نداری، یعنی بی نتیجه.
حالا در فرصت اعتراض من چگونه ثابت کنم که خانمم از خط استفاده میکرده؟
و تعلل قاضی در رسیدگی بسیار مشهود بود از وی به کجا اعتراض کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرصت اعتراض با شهادت شهود می توانید ثابت کنید که خانمتان از خط استفاده میکرده است
و برای تعلل قاضی در رسیدگی که بسیار مشهود بود در دادسرای انتظامی قضات اعتراض کنید

با سلام
در صورتیکه محرز شود که خط در ید این خانم بوده و توسط ایشان مورد استفاده قرار گرفته است با ارایه ادله میتواند اعتراض کنید.

باتشکر