خانمی پیامک تهدید و آبروریزی برایم ارسال میکند و همچنین الفاظ بد در فضای مجازی گفته چگونه ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۸ #01798802

با سلام
من یه خانم ۳۴ ساله هستم که دو ماه پیش با دوستم که خانمی ۴۶ ساله به سفر رفتیم و حساب کتاب کردیم و تمام هزینه ها رو به ایشون پرداخت کردم و الان بعد از چند وقت ایشون من را بدهکار اعلام میکند و مدام پیامهای تهدید آمیز و توهین و آبروریزی که میام محل کارت و در خونه ات بهت میفهمونم و آبروتو میبرم میفرسته ، و البته که این کار را خواهد کرد و من به ایشون بارها با احترام جواب دادم که طبق این سند پرداختها هیچ حسابی نداریم ولی ایشون زیر بار نمیره و داره مزاحمت و تهدید میکنه
از چه طریقی میتونم سریع پیگیری کنم؟
و شکایت از ایشون کنم؟
لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به طرح شکایت مبنی بر تهدید و توهین علیه وی مطرح نمایید و به پیامک های ایشان استناد نمایید

با سلام
با پرینت پیام ها اگر از طریق پیامک بوده است و دستور استعلام از مخابرات که چه شخصی پیام ها رو داده و مالک خط چه کسی بوده است میتوانید توهین وتهدید و مزاحمت تلفنی شکایت کیفری نمایید و اگر فضای مجازی بوده با اسکرین شات و شاهدو پیگیری پلیس فتا میتوانید شکایت رو مطرح نمایید

سلام
در صورتی که شما اسناد پرداختی را در اختیار داشته باشید مسئولیتی جهت وصول هیچ وجهی متوجه تان نخواهد بود
اما در خصوص اقدام ایشان می توانید ابتدا طی اظهارنامه ای مبنی بر رفع مزاحمت موضوع را پیگیری نمایید در صورتی که نتیجه حاصل نشد می توانید علیه ایشان شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید و توهین مطرح نمایید

با سلام
شما می توانید با استناد به ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود و اسکرین شات از پیام ها به عنوان اماره که به علم قاضی کمک می کند از ایشان تحت عنوان تهدید و مزاحمت و فحاشی شکایت کنید. در خصوص ادعای ایشان نیز مبنی بر مطالبه وجه باید اقامه دعوا انجام داده و ادعای خود را اثبات نماید و صرف ادعا محکمه پسند نیست.

سلام
اگر مایل به تعقیب جرم از جنبه کیفری هستند باید به دادسرای محلی که جرم در آن محل رخ داده است، مراجعه کنید.
ارسال پیامک‌هایی که مشتمل بر توهین باشد یا جرم دیگری از طریق آن انجام شده باشد، موجب مجازات است

با سلام ووقت بخیر
با اسکرین شات از بیام ها و فیش های واریزیتون میبتونید شکایت کیفری دال بر تهدیدو تهمت ازطرزیق دفاترالکترونیک خدمات قضایی مطرح کنید .