مقصر تصادف طبق قانون چطور تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۶ #01779926

سلام.دوست برادرم برا کاری باهاش تماس میگیره و همراهش میره. برادرم و دوستش توی مسیر تصادف میکنن، میخواست زنگ بزنه پلیس دوستش نزاشت.حالا میخاد از برادرم شکایت کنه. میتونه؟؟ چطور میشه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام؛زیاندیده میتواند شکایت کند و دادسرا موضوع را به کارشناس ارجاع میدهد و در صورت اثبات وقوع تصادف برادر شما به پرداخت دیه محکوم خواهد شد و در صورتی که خودرو دارای بیمه نامه معتبر باشد خسارت توسط شرکت بیمه پرداخت می شود.

باسلام هیچ گونه تاثیری نداردشکایت از بردارت دلیلی ندارد

سلام دوست عزیز بعد ازگذشت این زمان و جابجایی خودرو حتی درصورت شکایت هم بی اثر است پس نگران نباشید

با سلام
این امر بستگی به مقصر حادثه دارد که با نظر کارشناسی تصادفات و ترسیم کروکی انجام میگیرد لذا در صورتیکه برادر شما مقصر نباشد حتی شکایت دوست ایشان نیز نتیجه ای نخواهد داشت اما اگر مقصر باشند بایستی دیه و خسارت وارده را به ایشان پرداخت نماید که در صورت بیمه داشتن خودرو ، از محل بیمه پرداخت خواهد شد

اگر برادر شما مقصر نباشد شکایت وی بی اثر خواهد بود

بسمه تعالی :اصولا قابلیت هیچگونه شکایتی در این باب متصور نیست

سوال شما مبهم است اما اگر علت شکایت صرفا همراهی برادرشما باشد شکایت ایشان بی نتیجه خواهد بود