در یک سند ملکی نام همسرم با نام وی در شناسنامه و کارت ملی متفاوت است، چگونه می توان نام مذکور در سند را اصلاح کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۵ #01756935

خلاصه شرح مشکل در همان عنوان مذکور است. علت واقعی مو ضوع این است که ماموران دولتی ذیربط ثبت احوال یا ثبت اسناد اشتباهی کرده اند ولی جبران اشتباه بر عهده ارباب رجوع است.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام

از اداره ثبت اسناد و املاک محل سند و با ارائه اوراق هویتی درخواست اصلاح نمایید.

باسلام اداره صادرکننده مکلف به اصلاح نام سند خواهد بود.

باسلام
با مراجعه به سازمان ثبت اسناد محل تنظیم سند درخواست اصلاح نمایید

با سلام، درخواست اصلاح سند را به اداره ثبت بدهید

سلام درخواست اصلاح سند نمایید

مراجعه به سازمان ثبت اسناد محل تنظیم سند و درخواست اصلاح سند نمایید

با مراجعه به سازمان ثبت استاد محل تنظیم سند و درخواست اصلاح سند میتواتید موضوع را پیگیری کنید هیات هایی مستقر در محل سازمان برای این گونه درخواست ها تاسیس شده است