اگر بازخریدم کنن چه حقوق و مزایایی بهم میدهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #01754814

سلام وقت بخیر من خانومی هستم با ۱۴ سال ۳ ماه خدمت در نیروی انتظامی میخواستم زودتر از موعد خودم رو باز نشت کنم بخاطر اینکه ۴ تا بچه دارم که دوتاشون شیر خوار هستن واقعا شراطی خیلی سختی رو دارم و قادر به کار نیستم میخواستم ببینم امکانش هست بازنشست کنم خودم رو و اگر نیست و بخوام که خودم رو باز خرید کنم میشه و اگر بازخریدم کنن چه حقوق و مزایایی بهم میدین بیمه ام چی میشه ایا امکانش هست به صورت یکجا بقه بیمه ام رو بریزم تا باز نشست کنن چون میدونم ارگانهای دیگه دولتی میشه ایا برای نیروهای مسلح هم این قانون صدق میکنه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حالت بازخرید که درواقع به نوعی همان استعفا است صرفا می توانید سابقه بیمه خود را بصورت خویش فرما ادامه داده یا به سازمان بیمه گر دیگری انتقال دهید.