ارجاع پرونده به دادگاه ذی صلاح چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۵ #01749134

سلام
شخصی شکایتی مطرح کرده جهت حضانت فرزند در شهر تبریز(شهر ثبت شده در سامانه ثنای خوانده) اما خوانده مدت بسیار زیادی هست در تهران زندگی میکند و مشغول به کار هست جهت درخواست ارجاع پرونده به تهران از قاضی تحت این شرایط چگونه میشود عمل کرد. خوانده زن هست.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح میکنم تغییر (طریق)

باسلام بدوا نسبت به طریق آدرس ثنا اقدام نموده سپس مراتب راطی لایحه ای به اطلاع دادگاه مربوطه برسانید

سلام
اولا صلاحیت مکانی تاثیری در موضوع مطرح شده ندارد
ولی مراتب را به دادگاه اعلام و جهت اثبات آن تقاضای تحقیقات شود و خود موضوع تغیر مکان و عدم اعلام آن میتوان یکی از دلیل سلب حضانت شود

سلام و درود از نظر شکلی ایراد عدم صلاحیت مطرح میشود

سلام
ملاک عمل آدرس ثنا است مگر اینکه در جلسه ی اول به این امر ایراد نمایید و اشتباه بودن محل اقامت خوانده را به اثبات رسنید

با سلام
ملاک صلاحیت دادگاه، زمان ثبت دادخواست هست و تغییر آن تاثیری در صلاحیت دادگاه ندارد. اما اگر مدارک قابل استنادی مبنی بر تغییر اقامتگاه خود دارید و اصلاح سامانه را فراموش کردید به همراه یک لایحه کامل به دادگاه ارسال کنید تا قاضی شعبه تصمیم گیری کند.

موفق باشید

سلام .از لحاظ شکلی ایراد عدم صلاحیت گرفته میشود.