اگر زن به دادگاه درخواست طلاق دهد و مرد نیز در این مورد رضایت داشته باشد و بر اساس شرایط زیر نحوه پرداخت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۵ #01746717

با سلام
۱- مرد کارمند، متولد شهری دیگر ساکن تهران
۲- منزل خریداری شده به ۵۰٪ سهم برای هر یک زوجین و در رهن بانک تا پایان پرداخت اقساط
۳- ماشین خریداری شده توسط مرد و به اسم زن
۴- درآمد مرد ماهیانه ۴ میلیون تومان

آیا مرد باید خانه را کامل به زن بدهد؟
آیا ماشین از مرد گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با این شرایط طلاق توافقی است و مهریه نیز براساس توافق تعیین تکلیف می شود .

درود
ماشین که به نام زوجه است دیگر گرفتن نمی خواهد. یک خانه هم مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست. اقساط مهریه هم متغیر است.

درود بر شما، در مورد منزل، ایشان میتوانند ۳ دانگ خود را مطالبه نمایند، ۳ دانگ سهم شما اصولا قابل توقیف نیست، در خصوص خودرو، که متعلق به ایشان است، زوج میتواند درخواست مطالبه وجه خودرو به طرفیت زوجه مطرح نماید تا به استناد مبالغ واریزی، آن هزینه ها را مطالبه نماید. در مورد درآمد اگر زوج دارای حقوق باشند، یک چهارم خالص دریافتی قابل توقیف است.

درود:بستگی به نوع طلاق دارد ،درمورد خانه در صورتی که زوج ملک یا خانه ای دیگری نداشته باشدهمان ۵۰درصد به زن تعلق میگیرد،ولی در مورد خودرودرصورتی که سند بنام همسر باشد مالک محسوب می شود،ونمی توان پس گرفت، درمورد حقوق بستگی به رای دادگاه وکارشناس نفقه دارد درحالت عادی یک سوم حقوق زوج.

سلام و ارادت
اگر مهریه به اجرا گذاشته شود :
تا یک چهارم حقوق زوج قابل توقیف است .
ماشین متعلق به زن است چون مالکیت آن بنام زوجه است .
در خصوص ملک زن میتواند درخواست فروش نماید و وجه آن را بابت مهریه توقیف کند .

سلام خودرو به خانم مالک و حق تصرف دارد و خانه ۵۰درصد چنانچه فقط جز مستثنیات دین باشد قابل توقیف نمی باشد موفق باشید

با سلام خیر سه دانگ متعلق به مرد است و میتواند بابت سه دانگ دیگر و خودرو در صورتی که مبلغ را مرد پرداخت کرده باشد از زوجه شکایت مطالبه وجه خودرو و ملک رامطرح نماید یا با اثبات هبه بودن ان نسبت به رجوع اقدام نماید.