قرار بود سه ماه بعد ۵۷ میلیون بدم ماشین رو پس بگیرم، آیا میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۰ #01746586

سلام.من ماشین سمند رو به دلیل نیاز مالی به دوستم فروختم ۴۰ میلیون قرار شد ۳ ماه بعد ۴۰ +۱۵ میلیون سود بهش بدم ماشین روپ س بگیرم.بعد از یک ماه ماشین رو فروخته ۸۰ میلیون. ماشین من ۷۰ میلیون قیمتش بود من بهش فروختم ۴۰ چون قرار بود سه ماه بعد ۵۷ میلیون بدم ماشین رو پس بگیرم.آیا میتانم شکایت کنم؟ قولنامه به من نداده باید چکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، اگه قول و قراری که بینتون بوده رو کتبی کردین و یا میتونید شهود واقعی ارائه کنید ، امکان طرح دعوی وجود داره ، در غیر اینصورت خیر

"با سلام"
کمی بعید به نظر میرسد که بشود اثبات کرد مگر اینکه توافق نامه ای فی مابین وجود داشته باشد

اگرقولنامه ای تنظیم ننموده اید میتوانیدآن راپس بگیرید درغیراینصورت باید مدرک کافط ویاشاهد جهت اثبات ادعای خودداشته باشید

خیر شما نمیتوانید اقدامی در این خصوص کنید چون این اقدام شما مصداق رباست و با مشکل مواجه خواهید شد. صرفا ثمن و مبلغ مورد توافق را پس ندهید

اگر شواهد و مدارکی برای ادعای خود دارید میتوانید شکایتی علیه ایشون تنظیم کنید در غیر اینصورت اثبات این موضوع با توجه ب گفته های شما بعید هست

سلام چنانچه برای اثبات ادعای خودتون دلیل و مدرک قانونی دارید ( مثل قرارداد یا شاهد یا پیام های رد و بدل شده که حکایت از صحت ادعای شما دارد ) میتوانید علیه وی اقدام به شکایت نمایید . بستگی به نوع تعریف شما از این موضوع و با توجه به مستند تون ، عنوان تعیین میگردد ، فروش مال غیر یا خیانت در امانت ،
بستگی به نوع توافق و سپردن ماشین نزد ایشان از جهت امانت و ضمانت

با توضیحات داده شده بعید است بتوانید ادعایتان را ثابت کنید مگر آنکه شهودی برای احراز بیع مشروط داشته و بتوانید برای ادای شهادت به دادگاه معرفی نمایید .