۲ درصد دیه کامل فرد مسلمان چقدر می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۰ #01734115

سلام جراحت بخیه شده ابروی راست ۲ درصد دیه کامل فرد مسلمان
میشه بگید چقدر می‌شود.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

با سلام
برحسب دیه مصوبه سال ۹۹ میزان دیه تعلقی به شما میشود : ۶/۶۰۰/۰۰۰ تومان
موفق باشید

باسلام
دیه کامل در سال۹۹، ۳۳۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان است.دو درصد دیه ۶/۶۰۰/۰۰۰تومان میشود.عاقبت بخیر باشید.

با سلام دوست عزیز کامل در سال ۹۹ به جز ماه های حرام ۳۳۰ میلیون تومان است دیه شما ۶.۶۰۰.۰۰۰ تومان خواهد بود

نحوه محاسبه دیه سال ۹۹
نوع دیه نرخ دیه به ریال نوع دیه
دیه کامل
۳/۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰

چهار درصد دیه

۱۳۲/۰۰۰/۰۰۰

یک دبنار شرعی
۳/۳۰۰/۰۰۰

چهار و نیم درصد دیه

۱۴۸/۵۰۰/۰۰۰

یک درهم شرعی

۳۳۰/۰۰۰

پنج درصد دیه

۱۶۵/۰۰۰/۰۰۰

یک شتر

۳۳/۰۰۰/۰۰۰

پنج و نیم درصد دیه

۱۸۱/۵۰۰/۰۰۰

سلام
دیه کتمل ۳۳۰ نومان
هر درصد ۳۳۰۰ تومان میشود ۶۶۰۰