تکلیف خانه و مهریه خواهرم چه میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۰ #01730149

با سلام خواهر بنده فوت کرده و هیچ گونه اولادی ندارد و شوهر وی ۵سال پیش فوت کرده و
دارای یه خانه بدون سند رسمی می باشد واز طبقه اول وراث فقط مادرم در قید حیات می باشد

مشاوره حقوقی ارث
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه مهریه وجوددارد.خانه نیزبه مادر می رسد.

با سلام
مهریه مادر قابل مطالبه و چنانچه وارث دیگری نباشد ارث نیز می برند

با احترام مادرتان می توانند مهریه را به اجرا گذارند و خانه به ایشان ارث می رسد

درود مهریه خواهرتان قابل مطالبه میباشد و چنانچه به جز مادر ورثه دیگری نباشد منزل نیز به مادرتان میرسد

سلام
حسب توضیحات مادر می تواند مهریه را از وراث همسر خواهرتان مطالبه کند . خانه نیز به مادرتان ارث می رسد .

سلام مادر می تواند مهریه دخترش را مطالبه نماید و به مادر از اموالش نیز یک به شش می سد.

سلام و درود
۱) خانه خواهر مرحومتان بعنوان ارث به مادرتان می رسد.
۲) اگر از شوهر مرحوم خواهرتان ترکه ای وجود داشته باشد، مادرتان می توانند اقدام به دریافت مهریه خواهرتان نمایند.