اگر بچه فرزند من باشد چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #01726316

خانمی صیغه بنده بودن و عده نگه نداشتن و بلافاصله بعد از من به عقد دایم اقایی درامدن و فرزندی متولد کردن که الان ادعا میکنند فرزند من است
اولا حکم دادگاه برای این عمل خانم چی هست؟
و اینکه من و اون خانم بعد از عقد دائمشون رابطه داشتیم متاسفانه حتی امیزش و چت کردیم بنده مجرد و خانم متاهل هستند فی الحال حکم رابطه ی نامشروع من و این خانم برای من چه حکمی دارد و برای خانم چه حکمی دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بچه متولد شده در دوران فراش ملحق به زوج است مگر خلاف آن اثبات شود بنابراین در این رابطه بچه به زوج دایم متعلق است مگر شما نسب را در دادگاه اثبات کنید در فرض اینکه زوجه عده نگه نداشته است و فورا ازدواج کرده است چون نکاح موقت بوده است زوجه را متهمه نمیکند.

سلام
فرزند منتسب به شما است
اگر رابطه جنسی داشتید زاینه سنگسار و زانی ۱۰۰ ضربه شلاق

طبق اماره فراش فرزند مشروع و منتسب به شما است
بابت ادامه رابطه با ایشان اگر رابطه، در حد تقبیل و مضاجعه باشد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری مجازات دارد در غیر این صورت مجازات زانی غیر محصن صد ضربه شلاق حدی و مجازات زانیه محصنه رجم است.