تو دادسرا قاضی پرونده رو میبنده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۵ #01701920

من داخل حیاط بیمارستان مشروب در دست حراست گرفت ولی فرار کردم تو راه گوشیم افتاد گرفتن فردای اتفاق ب کلانتری ابلاغ کردم گوشیم گم شده اگر کلانتری تو گزارش بنویسه که قبل پیدا شدن مشروب گوشیم گم شده و ب کلانتری اعلام مفقودی شده

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال شما نباید به داشتن مشروب اقرار کنید

با احترام مشکلی متصور نیست

با درود امکان مختومه کردن پرونده نیست

با درود اگر اقرار نکنید، مطابق اصل برائت جای نگرانی نیست برای شما

ممکنه طبق گزارشات مختومه اعلام شود

سلام سوال قبلا پاسخ داده شده اگر چنین گزارشی باشد بله میتوان پرونده را مختومه کرد