طریقه گرفتن پرینت خط اعتباری چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۰۹۰ #01691603

سلام خسته نباشین
مراحل گرفتن پرینت خط اعتباری چگونه هست؟
و آیا در پرینت گرفتن دادگاه چگونه نظر میده؟
آیا در پرینت گرفتن متن پیامک ها هم مشخص میشود،یا اینکه فقط تاریخ و زمان مکالمه و پیامک مشخص میشود.
لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نحوه اخذ پرینت خط خود با مراجعه به اداره مخابرات یا شرکتهای مخابراتی انجام میشود ولی خط دیگری بایستی از طریق مراجع قضایی صورت گیرد
مخابرات بیش از شش ماه را ارایه نمیدهد
پیامها قابل استخراج هست ولی مکالمات نه

سلام
حسب دستور مقام قضایی امکان پذیر می باشد و محتویات مورد نظر با دستور مقام ممزبور پرینت و ارائه می شود

این بستگی به اپراتور خط شما دارد اگر خط متعلق به خودتان است از طریق ارائه درخواست به واحد امور مشترکین میتوانید این پرینت را دریافت نمایید اگر شکایتی از شخص دیگر دارید که خط هم متعلق به اوست از طریق مقام محترم قضائی بایستی اقدام نمایید .

سلام
پرینت خطوط تلفن تنها با دستور قضایی و فقط به آن مرجع تقدیم می شود و محتوای پیامک ها در آن مشخص نمی شود.

با سلام
معمولا پرینت پیامکی مربوط به یک ماهه ی اخیر از طریق دفاتر پیشخوان یا امثالهم (اپراتورها)به مالک خطوط داده میشود.
اما مازاد بر یک ماه را فقط با دستور مقام‌قضایی میتوان گرفت.
فایلهای صوتی نیز اصولا از طریق دادگاه میتوان درخواست و استناد کرد.
ضمنا در پرینت پیامک ها،متن پیامک ها نیز نمایان خواهد شد.

باتوجه به شکایت مطروحه و توصیحات شاکی دادگاه درخصوص اخذ پرینت یا متن پیامک ها اتخاذ تصمیم میکند

با سلام.
به اداره مخابرات یا دفاتر خدمات الکترونیک پیشخوان دولت مراجعه نمایید.

در پرینت تنها تاریخ و زمان مکالمه و تعداد پیام کوتاه مشخص میشود و امکان نمایش متن پیام نیست