میتوانم از دادگاه بخوام به اداره ثبت نامه بزنه جلوی سندشو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #01658732

باعرض سلام
میخواستم یه راهنمائی دریافت بکنم
بنده ساختمان پیش فروش خریداری کرده بودم و فروشنده معامله را انکار میکرد بنده با یک سال کش و قوس در دادگاه حکم اجرایی مبنی بر محکومیت محکوم علیه بر تحویل شش دانگ بنا ساختمان را گرفتم و با حکم اجرایی به ضابطین جهت تحویل بنا به محل مراجعه کرده ولی شخص فروشنده در محل حاضر نشد و خانه را تحویل نداد و پشت تلفن گفت خونه رو فروختم
میخواستم بدونم باید چه کارهایی انجام بدم مثلا از دادگاه بخوام به اداره ثبت نامه بزنه جلوی سندشو بگیرم یا از قاضی درخواست کلید ساز بکنم و........
میشه یه راه حلی بهم بگین که بتونم خونمو بگیرم ازش و فروشنده نتونه مراحل تحویل و زیاد کنه.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ای بر تحویل صادر و قطعی باشد از اجرای احکام تحویل را پیگیری نمایید و در صورتی که بعد از فروش به شما فروخته باشد مصداق فروش مال غیر است.

باید متن دقیق قرارداد و همچنین دادنامه صادره بررسی شود و سپس در این خصوص اظهار نظر نمود ولی در مجموع اجرای حکم باید از طریق اجرا انجام و ملک تحویل گردد ولی در خصوص توقیف سند باید دادخواست مقتضی مطرح نمایید.

اگر حکم بر الزام فروشنده به تحویل مبیع صادر شده باشد میتوانید تقاضای تحویل را از اجرای احکام نمایید . در این صورت با حضور نماینده دادگاه ملک از سوی کلیدساز بازگشایی شده و تحویل شما خواهد شد . ولی اگر حکم بر تحویل صادر نشده باشد این اقدامات قابل انجام نمیباشد . با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع بهتر است با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .