اجبار عمل به وصیت چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۹ #01613319

با سلام خدمت کارشناسان محترم
پدرم در وصیت نامه قطعه زمینی کشاورزی رو بعنوان خیر بعدش خودش گذاشته بود ولی ورثه تصمیم به تقسیم اون زمین گرفتن، بنده مخالف این تصمیم هستم و میخوام به وصیت پدرم عمل بشه. آیا راه قانونی برای این امر هست؟چجوری اقدام کنم. لازم به ذکر هستش که پدر بنده حدودا ۵ ساله که فوت کردن و زمین دست یکی از وراث هستش

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چناچه وصیت نامه معتبر باشد طبق قانون به ان عمل میشود. البته تا یک سوم از اموال قابل وصیت است و مازاد بر ان نیاز به اجازه تمام وراث است و انچه که از ترکه باقی بماند قابل تقسیم است که میتولن با دادن دادخواست تقسیم ترکه وراث لن را مطالبه نماید چناچه ملک مورثی در تصرف یکی از ورثه بدون اذن سایر وراث است میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را نیز بدهید.

باسلام. با در دست داشتن وصیت نامه رسمی که توسط دفاتر ثبت اسناد به رسمیت شناخته شده باشد می توانید اقدام کنید و در غیر این صورت کاری نمیتوانید انجام دهید.