من باید برای ناشزگی و ازدواج مجدد و وسایلم چیکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۹ #01601691

باسلام
خانومم چند وقته منزل رو ترک کرده و من شکایت کردم و حکم الزام به تمکین به نفع من قطعی شده اما متاسفانه به هیچ عنوان حاظر به برگشت نیست و کلیه وسایل منزل نیز نزد آنها میباشد
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجبار زوجه به تمکین ممکن نیست. شما می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید. نفقه نیز به ایشان تعلق نمی گیرد. همچنین می توانید دادخواست استرداد وسایلتان بدهید

دروود،رای الزام به تمکین صرفا جنبه اعلامی داشته ولی از بابت آثار امکان تجویز ازدواج مجدد و اسقاط نفقه از آن تاریخ را به همراه خواهد داشت.

با درود پس از صدور رای قطعی الزام به تمکین حاضر نشود مستحق نفقه نیست.
در این مرحله میتوانید اموال خود را استرداد نمایید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید.
بله مطابق آنچه در سوال آمده است میتوانید تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنمایید.

با سلام بعد از قطعی شدن تمکین و تقاضای اجرائیه و معرفی ملک و وسایل زندگی و عدم حضور همسرتان ، وی مستحق نفقه نیست و میتوانید به موجب ان دادخواست تجویز ازدواج را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با سلام . با صدور حکم تمکین می توانید تقاضای ازدواج مجدد نمایید . تهیه اثاث البیت از وظایف زوج است درصورتیکه لوازم جهیزیه خانم بوده باشد باید لوازم و اثاث البیت تهیه کنید .

تقاضای صدور اجراییه برای حکم نشوز کنین و بعدش دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدید.
برای وسایلتون هم اگر مدرکی برای مالکیتتون بر وسایل دارید باید دادخواست مجزا بدین.

درود
اگر وسایل برای شماست به موجب اظهارنامه مطالبه کنید اگر مسترد نکردند دادخواست استرداد بدهیدـ