نفقه خودش و جهیزیه و سیسمونی رو میتونه بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۷۵ #01574303

سلام بنده زنم رفته و میگه دیگه حاظر به زندگی با تو نیستم حالا رفته جهیزی طلا سیسمونی بچم و سیاه نوشته داده عمه و پسر عمه هاش امظا کرده یه سر یاش درسته طلاهارو برده فاکتور اصلا گم شده بود نه اون داره نه من سیسمونی ربچه که پیش خودم میتونه بگیره یا نه

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کدام از موارد فوق را ، اگر زوجه مدرکی داشته باشد که حکایت از این داشته باشد که خودش یا خانواده ی ایشان خریداری کرده اند ، می تواند مسترد کند

با سلام
استرداد جهازیه بر اساس سیاهه ای میباشد که تحویل زوج شده و از زوج یا پدرو برادر زوج امضای گرفته شده است
سیسمونی را اگر خانواده زوجه خریده اند قابل استرداد میباشد
طلاها نیز در صورتی که فاکتور بنام شما یا خانواده و اقوام شما باشد میتوانید از زوجه مطالبه نمایید

اگر سیسمونی را زوجه و خانواده اش تهیه نموده باشند امکان استرداد آن را دارند .

سلام
جهیزیه ای که زوجه به منزل زوج آورده باتقدیم دادخواست واثبات آن قابل استردادمی باشد وزوج موظف به استردادآن نیزبه زوجه است ولی درخصوص نفقه اگروی ترک منزل کرده وبدون دلیل قانونی حاضربه بازگشت به منزل وتمکین برای زوج نباشد قابل مطالبه نیست.

سیسمونی بچه را اگر زوجه و خانواده ایشان خریده اند می‌تواند تقاضای مطالبه کند
جهیزیه را نیز اقلامی را که فاکتور دارد و شاهد می‌تواند تقاضای استرداد کند