من برنج فروختم چک سرقتی بوده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۳ #01572661

سلام من برنج فروختم چک گرفتم چک برگشت خورده به عنوان سرقتی اون طرف که برنج از من گرفته گوشیش خاموشه پیداش نمیکنم
صاحب چک میگه دسته چک منو دزدیدن
چک سرقتی هست
الان من باید از کی شکایت کنم.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی وجه چک را از دارنده حساب مطالبه نماید و دارنده حساب موظف به پرداخت وجه چک است ، اگر دارنده حساب بتواند سرقتی بودن چک را در دادگاه اثبات نماید و وجه را به این واسطه تامین نکند آنگاه شما به طرف کسی که چک را به شما داده است بایستی طرح شکایت نمایید .

سلام. چکی که امضائ شده باشد در حکم پول نقد می باشد .اگر چک مفقود شده باشد .آیا صاحب چک به بانک اطلاع داده است مفقودی چک رو بایستی ثابت کند .