نحوه بستن حساب بانکی مشترک چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹,۲۳۱ #01566388

با سلام
وقت بخیر
سوالم این بود که من یک حساب بانکی مشترک دارم که با یک اقا این حساب باز کردم الان اون شخص که این حساب باز کردم ارتباطی باهاش ندارم میخوام اون حساب ببندم ولی اون اقا رضایت نمیدن بانک میگه باید هر دو طرف این حساب ببندن.
من چطور میتونم این مشکل حل کنم راه حلی هست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دادگا می توانید اقدام به الزام طرف دیگر و بانک نمایید

با سلام
با توجه به اینکه حساب مشترک است شرایط مسدودی حساب زمان افتتاح حساب مشخص می شود (به درخواست یکی از صاحبین و یا هر دو نفر) و در صورت عدم تعیین شرایط مسدودی باید از طریق دادگاه برای مسدودی حساب مشترک اقدام نمود.

تنها باید از طریق حقوقی در دادگاه عمومی حقوی، دادخواست مسدود کردن حساب بانکی مشترک مطرح کنید

سلام
چنانچه بانک حاضر به همکاری نیست علیه بانک و شخص دومی که حساب مشترک با وی دارید دادخواست تقاضای بستن حساب به دادگاه بدهید.