حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود در وکالت نامه بلا عزل یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶,۳۳۶ #01557657

معنی جمله موکل ضمن عقد خارج لازم ، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود در وکالت نامه بلا عزل یعنی چه؟
و این که با وجود این بند در وکالت بلا عزل موکل حق انجام مورد وکالت را ندارد ؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.یعنی نمی توانید وکیل را عزل نمایید

سلام
یعنی شما حق عزل وکیل در هر صورت نخواهی داشت مگر به یا با توافق هر دو و یا موت یا جنون وکیل مرتفع گردد .

سلام

در وکالتنامه مزبور طرف مقابل این حق را از خودش سلب کرده که حق عزل وکیل را ندارد مگر با اجازه وکیل.

در وکالتنامه ها مفاد قرارداد است که طرفین را به اهدافشون نزدیک میکنه

عزل وکیل را از خود ساقط نموده اید.یعنی اگر برای ملک مشخصی وکالت بلاعزل داده باشید.وکیل شما می تواند به هر قیمتی ملک را بفروشد.البته باید این جزئیات در وکالت نامه قید شود.

یعنی شما نمی توانید دیگر وکیل را عزل نمایید

موکل نمی‌تواند تحت هیچ شرایطی وکیل را عزل نماید .وانجام مورد وکالت بعهده وکیل است و موکل از انجام مورد وکالت منع گردیده.
معنای « در وکالت بلا عزل موکل حق انجام مورد وکالت را ندارد »این است که اگر موکل حق عزل وکیل را به موجب شرط مقرر از خود سلب کرده باشد حق ندارد خود مبادرت به انجام مورد وکالت نماید مگر آن که به جهتی از جهات قانونی عقد وکالت بر طرف و یا وکیل مسلوب الاختیار شود».
و اینکه:
اعطای وکالت بلاعزل علاوه بر سلب حق عزل، موجب می گردد موکل نتواند خود اقدام به انجام موضوع مورد وکالت نماید.مگر در وکالت تراضی صورت گرفته باشد.

یعنی اینکه شما نمی‌توانید تحت هیچ شرایطی وکیل را عزل نمایید . ولی در هر صورت انجام مورد وکالت توسط خود شما امکان پذیر است.