بعدا وقتی سند خونه بیاد مشکلی برای من پیش نمیاد و سند بنام من میخوره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۵ #01529884

با سلام بنده یه خونه مسکن مهر از یک نفر خریده ام که صاحب امتیاز این خونه فوت شده و این خونه ها سندی ندارن، حالا فروشنده از تمام وراث وکالت گرفته و قراره تفویض وکالت بشه برای من و خودمم مبایعه نامه با فروشنده تنظیم کردم میخواستم بدونم بعدا وقتی سند خونه بیاد مشکلی برای من پیش نمیاد و سند بنام من میخوره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، با توجه به وکالتی که گرفته شده است و مبایعه نامه تنظیم شده ، به نظر مشکلی در آینده نخواهید داشت.

با توجه به تنظیم مبایعه نامه و اخذ وکالتنامه از طرف کلیه وراث مشکلی بوجود نخواهد آمد.

سلام وجود مبایعنامه در ید های قبل شما و همزمان وکالت تضمینی برای انتقال مالکیت در آینده است و مشکلی نخواهد داشت

با سلام اصولا مسکن مهر دارای سند دفترچه ای میباشد برای محکم کاری حتما نقل و انتقال خود را در دفتر مسکن مهر به ثبت برسانید

بله یند به نام شما انتقال خواهد یافت

با درود جای نگرانی نیست برای شما اگر تمامی وراث وکالت داده و مبایعنامه نیز تنظیم گردیده است

با توجه به اخذ وکالت از ورثه و تنظیم مبایعنامه انجام انتقالات مشکلی نخواهد داشت