چطور میتونم قراردادم رو یکطرفه فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۱۵ #01529644

سلام
سه سال پیش ملکی رو بابت کار اجاره کردیم، سال اول اجاره نامه در محضر ثبت شد اما سال دوم و سوم قراردادی دستی روی برگه A۴ تنظیم و امضا کردیم
دو سال اول طی شد و ابتدای سال سوم مبلغ اجاره دو برابر شد و بنده با وجود شک در توان پرداخت اجاره متاسفانه قبول کردم
حالا بعد از گذشت چند ماه میبینم توان پرداخت ندارم و میخوام قرارداد رو نیمه کاره فسخ کنم، با توجه به اینکه قرارداد ثبتی و دفتری وجود ندارد و فقط قرارداد دستی هست، و بندی مبننی بر فسخ قرارداد و زیان اون و ... نیامد

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر اممکان فسخ موجود نیست

درود
امکان فسخ یکطرفه بدون وجود شرطی مرتبط با این نوع فسخ در قرارداد، وجود ندارد .

اگر حق فسخ برای شما پیش ببینی نشده این امکان را نخواهید داشت

درود
اصل بر لزوم قرارداد می باشد نمی توانید فسخ کنید.

با درود
خیار غبن در قرارداد اجاره فوری است و اگر در مهلت قانونی بعد از فهمیدن اقدامی نداشته اید ساقط می شود. پس قرارداد صحیح و غیر قابل فسخ است.
اگر بند عدم اجازه اجاره به غیر را متعهد نشده اید می توانید مورد اجاره را تا موعد قرارداد به دیگری واگذار نمائید.

بهتر است با توافق با موجر قرارداد را اقاله کنید

با سلام عقد اجاره عقدی لازم است و بدون دلیل امکان فسخ وجود ندارد.