آیا زوجه با بخشیدن مهریه میتواند غیابی طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵,۳۲۰ #01521835

سلام به کارشناسان
در خصوص طلاق خلع آیا زوجه با بخشیدن قسمتی از مهریه بطور مثال ۲۰سکه را ببخشد و اکراه از زوج می تواند بدون رضایت زوج غیابا طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بایستی عسر و حرجش را به استناد اکراه اثبات نماید سپس میشود

صرف بخشیدن مهریه ، مجوز طلاق نیست

بر اساس ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی، «طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد، در مقابل مالی که به وی می‌دهد، طلاق بگیرد؛ اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد.
عسر و حرج و کراهت باید اثبات شود. بدیهی است هر چه مبلغ بخشش بیشتر باشد در جهت اثبات کراهت موثرتر است.

خیر
باید در طلاق توافقی طرفین رضایت داشته باشند
مگر اینکه شرایط عسر و حرج برای شما وجود داشته باشد تا از آن طریق اقدام کنید

سلام در طلاق خلع زوجه باید مالی به زوج ببخشد که میزان آن معادل مهر یا کمتر یا بستر است که این میزان به توافق و قبول زوج بستگی دارد .

سلام دوست گرامی
بله اگر عسر و حرج وی به اثبات برسد در دادگاه، وی می تواند با بخشیدن هر مقدار از مهر حکم طلاق را بگیرد

با سلام و احترام
زن می تواند با بخشش تمام یا قسمتی از مهریه خود تقاضای طلاق نمایند اما با وجود اینکه زوج حاضر است آیا زوجه می تواند طلاق غیابی بگیرد تصمیمی است که با دادگاه می باشد