آیا به این زمین هم مالیات تعلق میگیرد یا چون در دفترخانه به نام بنده کردن دیگه مالیات بر ارث به آن تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۱ #01513086

با عرض سلام
پدر بنده فوت شدن و گواهی انحصار وراثت را گرفته ایم.
گویا حالا باید برای مالیات بر ارث اقدام کنیم.
چهار تا سوال داشتم.
۱- اگر به اداره دارایی و مالیات مراجعه کنیم، خودشون میتونن استعلام کنن که چقد دارایی در بانک دارد یا چه سهامی تو بورس دارد و بقیه املاک و خودرو ؟ چون مثلا نمیدونیم که چند تا حساب بانکی دارد و چقد تو هر کدومش پول نقد دارد. یا زمین یا ملکی ممکن است داشته باشد که ما اطلاع دقیق نداشته باشیم. چون یه جا خوندم که خودمون باید به اداره مالیات بگیم که چه چیزهایی پدرمون دارد، میخواستم بدونم میشه خودشون همه اینا رو استعلام بگیرن و محاسبه کنن مالیات بر ارث رو یا خیر؟
۲- اگر سیم کارت موبایل به نامش باشه بعد از پرداخت مالیات بر ارث آن، آیا سیم کارت کماکان قابل استفاده است یا میسوزد و باید اقدام کرد که به نام یکی دیگه از وراث بشه؟
۳- اگر تنها یک ملک و یک خودرو داشته باشد باز هم مالیات بر اونها تعلق میگیرد یا مازاد بر یک خودرو یا ملک مالیات دارد؟
۴- یک زمینی پدرم داشت که دو سال پیش تو دفترخونه به نام بنده کردن، بعدش کارهای اداره ثبت کامل انجام نشد و ناقص موند. آیا به این زمین هم مالیات تعلق میگیرد یا چون در دفترخانه به نام بنده کردن دیگه مالیات بر ارث به آن تعلق نمیگیرد.؟
ببخشید که طولانی شد و تشکر فراوان بابت پاسخگویی

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها نسبت به اموال مرحوم که شما اعلام می نمایید مالیات بر ارث تعلق خواهد گرفت.

سلام مشمول مالیات بر ارث نمی گردد.

سلام وقت بخیر
هر آنجه منتقل شده مالیات نخواهد داشت.

با درود آنچه منتقل شده مشمول مالیات بر ارث نمی گردد.

آنچه منتقل شده مشمول مالیات بر ارث نمی‌باشد

آنچه منتقل شده مشمول مالیات بر ارث نمی گردد.

شما ابتدا هر مالی را که با مدرک متعلق به پدرتان هست اعلام نمایید اداره داریی نیز خود استعلامات را میگیرد و اینکه در مورد سیم کارت بعد از طی شدن روند قانونی تقسیم ترکه رفع مسدودی میشود در مورد زمین شما نیز چون منتقل شده جز اموال شماست نه پدرتان