با عدم دادن طفل در وقت مقرر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۰۷ #01504461

باسلام یه سوال دارم طبق حکم قاضی من باید هرهفته پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۸شب جمعه پسرم را در بهزیستی ببینم ولی خانوم میگه من بهزیستی را قبول نمیکنم شاید بردی و...که صداش ضبط شده با اینکه درپیامک ها اخطار دادم من از تهران میام و ر وز پنجشنبه راس ساعت
۸ پسرم را تحویل بده ولی جوابی نمیده من الان ساعت ۸ رفتم بهزیستی اون ساعت ۱۱ اورد یا اصلا نیاورد صورتجلسه شد من بردم به اجرا چی میشه اونم که روز پنجشنبه هست وجوابی نمیدن مجبورم برگردم تهران راحلی قانونی وفوری چیه بااحترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،تحت عنوان ممانعت از حق می توانید شکایت نمایید

با سلام
میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق طرح شکایت نمایید

تحت عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید.

با سلام شما علیه ایشان شکایت ممانعت از ملاقات فرزند مطرح نمایید که طبق قانون مجازات جزای نقدی دارد

با سلام.شکایت ممانعت از ملاقات طفل مطرح کنید.جزای نقدی دارد.

با سلام میتوانید از اجرای احکام حکم جلب همسر را اخذ کنید

سلام .تحت عنوان ممانعت از حق می توانید شکایت نمایید.