دادگاه حکم به تمکین داد چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۳ #01492828

سوالم اینه که ۳ ماه پیش یکی از آشنایان بردارش را بمن معرفی کرد و ایشان ک بسیار خشنود از شرایط من چهره ..سن...تحصیلات و ارتباط و اعتبار اجتماعی قوی و مهمتر از هرچیز سلامتی ک منظورم ب یقین سلامت اخلاقی ام اصرار زیاد برای حداقل چند جلسه شناخت....ک گفت همسرم تقاضای طلاق کرده و بخاطر اینکه مجبور ب طلاق دادن زنم بشم مهریه گذاشتن اجرا و متاسفانه با فریب خوردنم ارتباط برقرار شد..‌و وابستگی عاطفی من سبب اجرای خواسته هاش ..‌‌حال حکم این ارتباط که اثبات ادعام مبنی بر اینکه چقدر تلاش کردم طلاق نگیرن و حالا دادگاه حکم به تمکین داده....من ابروم خیلی برام با ارزشه البته صیغه جاری شد اما ثبت محضری خیر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال مطروحه دارای ابهام است
با صدور حکم تمکین اگر رای بدوی است امکان اعتراض وجود دارد

با سلام سوالتان مبهم است بهتر است تماس گرفته و مشاوره تلفنی بخواهید

با سلام
در نکاح موقت صرفا در صورتی که پرداخت نفقه به زوجه شرط شده باشد، الزام به تمکین متصور است در غیر اینصورت قابل مطالبه از جانب زوج نبوده، ضمن اینکه ثبت نکاح موقت صرفا در موارد خاص ضرورت داشته و بدون ثبت هم دارای اثر است

بادرو.د
برای صیغه عقد موقت تمکین دبه معنای خاص داده نمیشه