خیانت همسر را چطور میتوانم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۷ #01491131

سلام
مدارک کامل برای اثبات خیانت همسرم دارم فقط
یک نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم
دو بچه از من نیست از چه جایی باید نامه برای. آزمایشگاه بگیرم چون اینطوری خیلی هزینش زیاده آزاد
سه مهریشو میدم کامل ولی درخواست اشد مجازاتو دارم چون خیلی منو اذیت کردند این خانواده ازم سواستفاده شده برادرش پولمو بالا کشید همسرم بخاطر اینکه از حقم بگذرم ۶ماه رفت خونه پدرش منم چون فکر میکردم بگه از منه و اینم دوسش داشتم بلاخره راضی شدم از حق خودم بگذرم بعد اینکه اعلام کردم پولمو نمیخام فقط قسمش میدم و دادم همسرم برگشت ب طریقی فیلمی ب دستم رسید ک قبل از ازدواج با یکی دیگه بوده و حتی هنوزم هست بچه هم از اونه چون خانواده من کلا مشکل بچه دار شدن داشتیم منم فکر کردم حتما منم دارم این مشکلی ولی فقط یک ماه بعد از ازدواج همسرم باردار شد منم از خوشحالی خدارا شکر کردم ک نیاز به عمل جراحی ندارم مثل. اعضای خانوادم برای بچه دار شدن بعداز اینکه فیلم ب دستم رسید چند روزی گیج و مبهوت شدم بلاخره تصمیم گرفتم برم آزمایش بدم ورفتم وقتی جواب آزمایشو گرفتم انگار برق س فاز منو گرفت خشکم زد والان ک دارم اینو برای شما بازگو میکنم عرق سرد تمام وجودم و گرفته از شما خواهش میکنم تا و نشان من و پیامک و پخش نکنید از ترس ابرو ریزی نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم آخه همسرم فامیل نزدیکمه نمی‌دونم چرا ولی نمیخام علنی ابرو ریزی بشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید دعوی نفی ولد در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

با سلام دعوی نفی ولد در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

سلام.دعوی نفی ولد از طریق دفاتر الکترو نیک قضایی می توانید مطرح نمایید .....

با سلام باید دعوای نفی ولد مطرح نمایید تا دادگاه به آن رسیدگی نماید،در خصوص خیانت همسر نیز با ارائه دلایل می توانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید.

سلام
برخلاف دوستان حقوقدان، نباید دادخواست نفی بلد بدهند چون به معنای تبعید و اخراج است بلکه باید دادخواست نفی ولد یا نفی نسب بدهند.

باسلام دادخواست نفی نسب را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم کنید

با سلام
دعوی نفی ولد رو مطرح نمایدو بعد روال قانونی پزشکی قانونی
اگر میخواهید اشد مجازات برسه و کسی نفهمه امکان پذیر نیست