توسط پزشکی قانونی، بعد از چند ماه دخول مشخص می‌شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۲ #01487872

سلام من میخاستم بدونم اگه یک دختر پرده ارتجاعی داشته باشد و چندبار دخول داشته باشد بعد از چند ماه یا چند سال باز هم نشون میده تو معاینه ها که دخول داشته؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تایید اصل موضوع دخول محدودیت زمانی ندارد.
برای مشخص شدن زمان دقیق یک تا دوماه و مشخص شدن زمان تقریبی از چهار تا شش ماه قابل تشخیص است.

سلام و درود، در این ‌مورد با یک بار دخول نیز اصل موضوع توسط پزشکی قانونی قابل احراز است ، اما زمان آن به طور دقیق یا تقریبی صرفا در محدوده زمانی مشخص قابل بررسی خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

با سلام تا ۲۰ روز قابل تشخیص مفعول در پزشکی قانونی ولی زمان دقیق غیر قابل ارائه میباشد یعنی نمیتوان زمان دقیقی را با آزمایشات بدست آورد و تخمینی است

تایید اصل موضوع دخول محدودیت زمانی ندارد ولی برای تعیین زمان دقیق باید ظرف ۱ تا ۲ ماه و برای تعیین تقریبی زمان نزدیکی ظرف حداکثر ۴ تا ۶ ماه معاینه صورت پذیرد .

سلام
پزشکی قانونی نمی تواند دقیقا روز و زمان رابطه را مشخص کند
پزشکی قانونی تا ۳ هفته پس از وقوع رابطه جنسی قادر به تشخیص آن می باشد و پس از گذشت ۳ هفته دیگر قابل تشخیص نیست.

باسلام
تا ۷۲ ساعت فاعل قابل تشخیص است
تا دو ماه زمان دقیق دخول قابل تشخیص است
بعد از دوماه صرفا دخول قابل تشخیص است و فاعل و زمان دخول قابل تشخیص نخواهد بود

سلام دخول توسط پزشگی قانونی با توضیح به اینکه دخول مکرر صورت پذیرفته اعلام می گرددو چنانچه در دوماه اخیر دخول صورت انجام شود مشخص می شود