مادر میتواند، اختیارات کامل او از جمله حق پاسپورت گرفتن و اجازه ی عقد نکاح را به عهده بگیرد و دیگر نیازی به اجازه ی پدر نباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #01485329

با سلام
چگونه می شود پس از طلاق، مادری که حضانت فرزند دختر را دارد، اختیارات کامل او از جمله حق پاسپورت گرفتن و اجازه ی عقد نکاح را به عهده بگیرد و دیگر نیازی به اجازه ی پدر نباشد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی می توانید تمام حقوق مربوط به فرزند مشترک، از جمله مواردی که مطرح نمودید را به مادر منتقل نمایید.

مادر باید وکالت انجام این امور را از طریق دفترخانه اسناد رسمی از پدر اخذ نماید

نکته ۱:
دقت داشته باشید که وکالت با فوت پدر یا مادر باطل میگردد و این وکالت تنها تا زمانی که هر دو (پدر و مادر)در قید حیات باشند اعتبار دارد
نکته۲:
حتما بخواهید تا وکالت تنظیمی از نوع بلاعزل و بلاضم باشد و بهتر است اسقاط حق انجام مورد وکالت توسط موکل نیز صورت پذیرد

بله ، این امکان وجود دارد، پدر با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی بایستی کلیه اختیارت لازم جهت انجام امور فرزند مشترک را به مادرفرزند تحت عنوان عقد وکالت اعطا نماید.