چگونه میتوانم اثبات کنم همسرم منو از منزل بیرون کرده اند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۸ #01485110

سلام
حدود ۱ ماه پیش با خانمم بحث داشتیم و ایشون منو از منزل بیرون کردن و حتی کلیدهارو هم گرفتن.
سرو صداییم نشد که همسایه ها متوجه بشن و تنها چند تا پیامک ازشون دارم که چندبار گفتن باید از خونه برم،چندبارهم تاحالا این اتفاق افتاده و دفعه اول نیست.
از اون روز به بعدهم من پیش برادر و برادر زاده ام زندگی میکنم الان من چه طوری میتونم شکایت کنم و ثابت کنم که ایشون من رو از منزل بیرون کردن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه خانه به شما تعلق دارد با عنوان ممانعت ازحق از ایشان طرح و تقدیم شکایت نمایید.

باسلام
اگر منزل متعلق به شماست میتوانید دعوای ممانعت از حق مطرح کنید.

چنانچه ملک متعلق بشما میباشد از نظرقانونی نمیتوانند شمارا از این حق محروم نمایند و دادخواست ممانعت ازحق ثبت نمایید، مگراینکه ملک بنام زوجه باشد. هرچندقانونی ست اما صحیح نیست.

تحت ممانعت تز حقدر صورت مالک بودن مطرح نمایید

اگر منزل تحت مالکیت و یا در اجاره شما باشد، عمل همسر شما مصداق جرم ممانعت از حق است.

با سلام
اگر منزل مال شما است تحت عنوان دعوای ممانعت از حق شکایت کنید.

باسلام
وقت شمابخیر،درصورتی که ملک به نام زوجه باشد،شمانمی توانید تحت هیچ عنوان برعلیه زوجه طرح شکایت نماییدچراکه مسکن ازملزومات نفقه زوجه است علی هذاتهیه مسکن مستقل دراین فرض برعهده شما است،امادرفرضی که ملک متعلق به شما باشد وزوجه اجازه ورود به منزل رابه شما ندهد،شما می توانید تحت عنوان ممانعت ازحق علیه وی طرح شکایت نمایید.