آیا کار ما جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۸۱ #01468309

باسلام

ساختمان روبرویی توی بالکنش کولر داره که شبا صدای صوت خیلی بلندی میده بارها به عنوان نماینده از سمت همسایه ها رفتم اخطار دادم ولی باز شبا روشن کرد کولرو و لج کرد، به همراه همسایه ها ساعت ۲ شب رفتیم دمه خونشون ۶ نفری اخطار دادیم.

آیا کاره ما جرم حساب میشه؟

البته با دعوا نرفتیم

مودبانه گفتیم درستش کن وگرنه زنگ بزنیم تا پلیس بیاد.

ممنونم از پاسختون

آیا میتونه شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بدلیل اینکه ایجاد مزاحمت مینماید از ایشان شکایت نمایید و درخواست رفع مزاحمت بدهید .

آیا کاره ما جرم حساب میشه؟
خیر
البته با دعوا نرفتیم

مودبانه گفتیم درستش کن وگرنه زنگ بزنیم تا پلیس بیاد.

ممنونم از پاسختون

آیا میتونه شکایت کنه؟
خیر

با سلام
طبق توضیحات شما این عمل جرم نمیباشد

خیر. درخواست رفع مزاحمت جرم محسوب نمی شود. و قابل شکایت نیست.
در صورت خودداری از رفع مزاحمت و تکرار می توانید از او شکایت کنید

سلام خیر و عمل شما جرم نیست .

سلام باتوجه به ساعت مراجعه شما ساعت ۲شب فرد مذکور میتواند به جرم مزاحمت علیه شما شکایت کند بهتر بود موضوع در جلسه ساختمان در ساعت مناسب مطرح می شد و نتیجه جلسه در تابلو اعلانات ساختمان درج می گشت .شما نیز میتوانید به جرم سرو صدای نامتعارف در شب علیه او شکایت کنید.

خیر تحت هیچ شرایطی جرم محسوب نمیشود .
بلکه در روند شکایت باید به تذکرات داده شده و بی توجهی طرف مقابل نیز اشاره کرد !