تکلیف قیومیت این بچه که حالا دو قیم دارد چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #01446138

شش سال پیش برادرم همسر خود را بدلیل خیانت و فساد اخلاقی طلاق میدهد امسال او فوت می‌کند و من قیومیت دختر نه سالش رو که حضانتش بطور اتوماتیک به مادرش افتاده بعهده گرفتم ولی پس از شش ماه که از فوت برادرم گذشته همسرش رفته و ادعای اثبات زوجیت کرده که قابل اثبات نیست ولی از طرفی هم برادرش که دایی بچه باشد هم از شهری دیگر رفته و با آشنا بازی قیومیت گرفته تکلیف قیومیت این بچه که حالا دو قیم دارد چیه با توجه به اینکه کل اموال و دارایی برادرم تحویل منه و همسر طلاق گرفته برادرم و خانوادش حتی صلاحیت حضانت رو هم از نظر اخلاقی نداره؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قیمومت اول که برای شما صادر شده معتبر است و می توانید ابطال قیمومت دوم را بخواهید