اگر بعد از طلاق شکایت رابطه نامشروع از زن مطرح شود، نتیجه چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۷ #01427584

با سلام، بنده با داشتن وکالت طلاق از طرف شوهرم در ۹ اسفند ۹۷ طلاق گرفتم، حالا ایشون بابت رابطه نامشروع از من شکایت کرده و اسکرین شات از اینستا و ریز مکالمات دارن، وقت رسیدگی پرونده ۲۷ خرداد تعیین شده است. با توجه به اینکه طلاق انجام شده، نتیجه این پرونده چه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نمیتوانند پیگیری شکایت را نمایند بدلیل اینکه ذیحق در این موضوع نمیباشند و اسکرین شات و حتی ضبط مکالمه دلیل نمیباشد . شما بایستی این موضوع را به شعبه دادیاری اعلام نمایید .

با سلام
طبق قانون تحقیق و تفحص در جرائم منافی عفت ممنوع است مگر در صورت وجود شاکی خصوصی .همسر سابق شما شاکی خصوصی محسوب نمیشوند
ضمن اینکه اسکرین شات نیز بعنوان دلیل محسوب نمیشود

تحقیق در جرایم منافی عفت از اساس ممنوع است مگر اینکه شاکی خصوصی داشته باشد شاکی خصوصی طبق قانون ا‌د.ک کسی است که از جرمی بزهدیده شده و تقاضای تعقیب نماید . ایشان در تعریف شاکی خصوصی قرار نمیگیرد.

با سلام همسرتان با قطع رابطه زوجیت سمتی در شروع و ادامه تعقیب پرونده کیفری ندارند. ضمن اینکه اسکرین شات صرف مستند اتهام نمی تواند باشد.

اگر رابطه ی نامشروع شما اثبات شود به دلیل داشتن جنبه ی عمومی جرم شما مجازات خواهید شد و حتی رضایت همسر سابقتون هم تاثیری در این امر ندارد ،اسکرین شات فاقد اعتبار است و فقط پیامک را دادگاه به عنوان اماره احتمال دارد قبول کند