آیا جمله من توهین و جرم میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۷ #01426349

آیا این متن ( لعنت بر اون کسی که وظیفه اش رو انجام نمیده لعنت بر پدر و مادرش ) آیا لعنت مگه همون خشم خدا نمیباشد مگه خشم خداوند رو برای کسی خواستن جرم محسوب میشه یا من در این جمله اشاره به فرد خاصی نکردم ولی طرف پیامک منو برده و شکایت کرده ازم و دادگاه هم حق رو به طرف داده آیا این حکم درست میباشد دوستان وکلا بنده برای آروم شدن خودم سوال کردم و هیچ گونه ادعایی از نظرات بیان شده دوستان نخواهم داشت اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید آیا من اشتباه میکنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با توجه به شخصیت شخص و مکان و مخاطب می‌تواند توهین باشد

سلام
اگر به ضخص خاصی گفتید بله توهین است

سلام
شما با ارسال این متن به صورت پیامک( لعنت بر اون کسی که وظیفه اش رو انجام نمیده لعنت بر پدر و مادرش ) به شخص مورد نظر ، به ایشان بی مسئولیتی را القا نموده اید .

سلام.در استنباط از مفاهیم کلمات ولغات در جرم توهین می بایست به عرف توجه داشت وقضات هم معمولا در چنین مواقعی از عرف کمک می گیرند...

باسلام بستگی دارد درکجا و برای چه کسی و چگونه به کار برده شود ممکن است به عنوان توهین به شخص خاصی جرم محسوب شود.