آیا حتما باید اظهارنامه بدهم یا میتوان مستقیما از دادگاه از زوجه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۴ #01404048

با سلام
زوجه چند ماه است که خانه را ترک کرده و طلاها را هم با خود برده. فاکتور ها موجود است.
آیا حتما باید اظهارنامه بدهم یا میتوان مستقیما از دادگاه از زوجه شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به اظهارنامه نیست .‌دو دادخواست مستقل مطرح کنید .
دادخواست تمکین
دادخواست استردادطلاها

سلام بهتر است اول اظهارنامه بدهید و ضمن تقاضای تمکین در خواست اسسترداد طلاها را نیز بنمایید و متعاقبا نسبت به طرح دعوای مربوطه اقدام کنید

با سلام - لزومی ندارد که حتما قبل از دادخواست باید اظهارنامه ارسال کرده باشید . شما میتوانید بدون ارسال اظهارنامه مستقیما دادخواست الزام به تمکین واسترداد طلا بدهید . ولی اگر قبل از دادخواست اظهارنامه دهید شاید مشکل با ارسال اظهارنامه حل شد .

سلام
ابتدا اظهارنامه‌ای تنظیم و برایشان ارسال کنید
. به عبارت دیگر، ارسال اظهارنامه مقدمه‌ای است برای مطالبه‌ی حق شما
شاید با همین قدم مشکل شما حل شود ودر غیر ان میتوانید دادخواست دهید

هر دو رو میتوان انجام داد و منع قانونی وجود ندارد

سلام وقت بخیر
می توانید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید مهلتی را برای مراجعت به منزل در نظر بگیرید و یا از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین و استرداد طلا ثبت نمایید .