با تایید شدن منع اشتغال زوجه میتوان ازدواج مجدد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۶ #01387854

با سلام
درصورتی که منع اشتغال زوجه تایید شود و زوجه به منع اشتغال بی تفاوت باشد و به شغل خود ادامه دهد زوج میتواند از دادگاه در خواست ازدواج مجدد کند؟ یا فقط نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد؟؟لازم به ذکر است پرونده الزام به تمیکن هنوز در جریان است و هنوز رای صادر نشده ...

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر این مورد نمی تواند مجوز تقاضای ازدواج مجدد باشد و در صورت اثبات عدم تمکین می توانید اقدام نمایید

سلام، فقط در صورت عدم تمکین زوجه می‌توان درخواست ازدواج مجدد از دادگاه نمود

اصل را بر ممنوعیت ازدواج مجدد مردان قرار داده و مقرر کرده است که «مرد نمی‌تواند با داشتن زن، همسر دوم اختیار کند مگر در موارد زیر: ۱ - رضایت همسر اول. ۲ - عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی. ۳ - عدم تمکین زن از شوهر. ۴ - ابتلاء زن به جنون یا امراض صعب‌العلاج. ۵ - محکومیت زن به حبس بیش از شش ماه. ۶ - ابتلاء زن به هر گونه اعتیاد مضر. ۷ - ترک زندگی خانوادگی از طرف زن. ۸ - عقیم بودن زن. ۹ - غایب مفقودالاثر شدن زن»