دریافت پروانه مشاوره حقوقی چطور است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۶۸ #01373621

سلام و وقت بخیر بنده دانشجوی رشته حقوق هستم . بعد از پایان مقطع کارشناسی میتوانم پروانه مشاوره حقوقی بگیرم ؟ شرایطش چیست و آیا ازمون خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما.میبایست در آزمون وکالت ثبت نام کنید ولی اگر منظورتون مشاور حقوقی خانواده هست بله آزمون جداگانه دارد

باید آزمون وکالت دهید و راهی نیست

باسلام بایستی در آزمون پروانه وکالت شرکت نمایید درصورت قبولی درآزمون و اختبار پروانه وکالت به شما اعطا می شود.

باسلام
در آزمون وکالت شرکت نمایید.

با درود پروانه ندارد، باید یا وکیل شوید یا با یک وکیل فعالیت نمایید

سلام و درود
پروانه تحت عنوان مشاور حقوقی وجود ندارد
باید با آزمون کانون وکلا یا مشاوران قوه قضاییه پروانه وکالت اخذ نمایید
موفق و موید باشید

پروانه مشاوره حقوقی وجود ندارد.