اگه بخوام شکایت کیفری بکنم عنوانش چیه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۳ #01372727

با سلام بنده زمینی دیوار شده را به عنوان گاراژ جهت تعمیرگاه به فردی اجاره دادم و در اوایل قرارداد اتاقکی به درخواست مستاجر ساختم و هزینه ساخت آن را نیز بنده پرداخت نمودم
ولی چند روز پیش که مستاجر ملک را تخلیه نموده سقف اتاقک ایرانیت بوده را کنده و درب اتاقک را هم کنده و با خود برده بدون اطلاع و رضایت بنده

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عناوین مجرمانه ایشان بلحاظ امانی بودن در ید ایشان تحت عنوان ۱- خیانت در امانت ۲- تخریب بلحاظ عدم رضایت شما نسبت به آن ۳- سرقت بلحاظ بردن درب اتاقک بدون اذن و رضایت شما را نسبت به ایشان میتوانید مطرح و پیگیری نمایید.

باسلام،تحت عنوان تخریب وربودن مال شکایت کنید

سلام علی القاعده تحت دو عنوان مجرمانه مبنی بر خیانت در امانت و نیز تخریب اموال، قابل شکایت است اما عنوان سرقت به نظر مشمول عملیات صورت گرفته نمی باشد و در صورت اقامه دعوای سرقت قرار منع تعقیب صادر کیشود

سلام باتوجه به ضرروزیان وارده تحت عنوان تخریب قابل پیگرد است

اگر قبل از تحویل ملک این اقدام صورت گرفته باشد شکایت خیانت در امانت و اگر بعد از تحویل باشد باید شکایت تخریب مطرح نمایید

با سلام میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان تخریب شکایت کیفری کنید

با سلام
شکایت تخریب هم می توانید اقدام بفرمایید