قاضی از روی دو تا شاهد فامیلش حکم داده که باید سفته ها را استرداد دهم و پول من سوخت شده چی کار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۹ #01366020

سلام
من به یکی از کارمندان خود ۲۰ میلیون پول قرض دادم و او الکی نقش بازی کرد پیش من که پدرش داخل بیمارستان بستری شده است و من هم از شانس بدم اون روز پول نقد داشتم و به او نقدی پرداخت پول کردم به او گفتم حالا که بانک تعطیل است و نمی توانم برایت حواله کنم این مبلغ را سفته بگیر برای ضمانت بازپرداخت پول. او هم سفته گرفت و پر کرد حتی من به او گفتم پشت سفته قید کن که سفته جهت قرض الحسنه است. ولی چند روز بعد یک دفعه سر کارش نیامد و از من شکایت کرد که سفته های او حسن انجام ضمانت کار است در صورت اینکه پشت سفته قید شده است برای قرض الحسنه است. من سفته ها را سر موعد واخواست کردم ولی جلسه دادرسی طرف مقابل من زودتر برگزار شد.او در جلسه دادرسی دوتا شاهد همراه خود آورده بود یکی مادرش بود و یکی دامادش. قاضی از من سند واریز بانکی خواست در صورت اینکه من به قاضی گفتم سفته خودش سند است پشت سفته اقرار کرده که برای قرض الحسنه است ولی اون شروع کرد آبغوره گرفتن و قاضی الکی حکم به نفع او داد که سفته ها امانی بوده و سفته های من را ضبط کرد. در صورت اینکه اولا سفته سند تجاری است ، دوما واخواست شده است و بعد از اون پشت سفته نوشته که برای قرض الحسنه بوده ولی قاضی از روی دو تا شاهد فامیلش و یک مقدار اشکی که ریخت حکم داده که باید سفته ها را استرداد دهم و پول من سوخت شده چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مهلت مقرر اعتراض خود را به رای صادره ارائه بدهید.

بادرودوسلام درموعد قانونی مستندومستدل اعتراض نمایید.

با سلام اگر فرجه تجدیدنظرخواهی شما به اتمام نرسیده حتما به رای صادره اعتراض نمایید و شهودش را جرح و دلائل خود را ارائه نمائید.

سلام در مهلت قانونی تجدید نظر کنید و شهود را جرح و سایر ادله را هم اراٸه دهید میتوانید از طریق بانک پرینت حساب هم اراٸه دهید

با احترام .باید با ترفندی شهادت کذب شهود را اثبات می نمودید

در مهلت قانونی اعتراض کنید .

با درود..
در اینخصوص شهادت شهود با وصف اقربای نسبی و سببی بودن اصــولا قابل تردید می باشد، جنابعالی در وقت مقرر به دادنامه صادره معترض و در متن اعتراض خود شـهود اعلامی را نیز جرح نمایید..