آیا اداره ثبت اسناد داره تخلف میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #01354618

سلام خسته نباشید
بنده بعد از فوت پدربزرگم سند زمینی مربوط به سال ۱۳۱۶ از وسایلش پیدا کردم با مراجعه به شهرداری و چک کردن سند توسط پرسنل شهرداری مشخص شد که زمین در مرکز شهر و بدون کوچک ترین ساخت و سازی قرار دارد حتی دیوار کشی نشده اما وسط شهره و قیمت تقریبی الانش تقریبا از مرز ۹۰۰ میلیارد تومان هم گذشته پرسنل شهرداری فرم دیوارکشی زمین رو بهم دادن تا پر کنم یعنی تایید شد همین زمینه تا فرم رو به اتاق شهردار بردن تا امضاء کنه یهو گفتن این زمین مدعی داره الان حدود ۱۰ ساله با این مدعی دادگاه داریم و توی دادگاه قاضی میگه مدارکت و بده میگه پدرم این زمین و با قمار برنده شده و مدرکی ندارم قاضی تا پرونده میخواد در علیه این شخص صادر بشه میرن داخل زمین عده کشی راه میدازن که کار به پاسگاه و دادگاه برسه و پرونده سازی کنن و وقت بخرن واسه خودشون دادگاه میگه برید زمینتون و بسازید میریم بسازیم اینا میان درگیری بین ما و اونا رخ میده و کار به پاسگاه و دادگاه میکشه حالا ما رفتیم اداره ثبت اسناد میگیم به فرض این زمین مال این آقایون زمین خوار شما بیا پلاک زمین ما رو مشخص کن و تحویل بده میگه به ما ربطی نداره خودتون برید پیدا کنید آیا اداره ثبت اسناد داره تخلف میکنه؟ یا اگر تخلف نمیکنه پیدا کردن زمینم به چه ارگانی مربوطه البته میدونم زمینم همینه که سرش دعواس این افراد مدعی زمینم تحقیقات کردم یه باند زمین خوار هستن عذر میخوام خیلی خیلی طولانی شد

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ابتدا توصیه میکنم حضورا با یک وکیل و یا یک کارشناس خبره امور ملکی مشورت نمایید
وجود سند مالکیت شما دلیل بر مالکیت شماست شما میتوانید شکایت مبنی بر مزاحمت ، تصرف عدوانی و زمین خواری نسبت به افراد فوق الاشاره تنظیم نمایید .
ودر صورت تخلف و امتناع اداره ذیربط با مراجعه به بازرسی آن سازمان و یا بازرسی کل کشور موضوع را مطرح رسیدگی نمایید . ضمنا با انتخاب وکیل و یا کارشناس حقوقی ملکی موضوع کار خود را پیش ببرید به نتیجه مطلوب دست خواهید یافت

باسلام
بله اداره ثبت طبق سند موجود برای شما موظف به انجام هرگونه درخواستی از طرف صلحب سند میباشد
شما علیه شخص مدعی نیز از طریق دادگاه اقدام به تنظیم شکواییه مبنی بر ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق نمایید
در صورت امکان اخذ وکیل خبره در زمینه ملکی نمایید