آیا میتوانم زنم را طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۱۵ #01279634

با سلام
بنده حدود یک سال و نیم پیش با یک خانم مطلقه ازدواج کردم، از روی حماقت و بی اطلاعی وبی تجربه بودن، شروطی را ضمن عقد امضا کردم
که فکرشو نمیکردم یک روزی برام دردسر ایجاد کنه،
مهریه صد و چهارده تا
حق طلاق و محل سکونت با زوجه
و بدترین حماقتی که کردم
توافق نفقه به میزان ماهیانه یک سکه بود.
بعداز دوسه ماه که از عقدمون گذشت خانواده همسرم بهم تهمت اعتیاد زدند و گفتن اکه واقعا معتاد نیستی یک ضمانت به ما بده
منم گفتم چیزی ندارم گفتن پس بیا محضر وکالت طلاق بده
منم برای اینکه دهن کجی کرده باشم به خواستشون عمر کردم غافل از اینکه تو دام بدی افتادم، گول مذهبی بودنشونو خوردم به والله،
خانواده همسرم از روز اول بهم میگفتن که دختر ما شش ماه نامزد بوده
من ساده بی کس که حتی بخاطر اینکه اعصابم از خوندن اسم شوهر سابق همسرم خورد نشه صفحه دوم شناسنامه زنمو نگاه نکردم،
بعداز شش ماه اتفاقی متوجه شدم که بعله خانم سیزده سال زن یکی دیگه بوده نه شش ماه،از روزی که این ماجرارو فهمیدم افتادم تو مخمصه،اول بهم تهمت دزدی زدن که تو کلانتری بخاطر اینکه من بعد از بازپرسی اعاده حیثیت نکنم رضایت دادن،
بعد برای نفقه شکایت کردن که دادگاه اول ششصد هزارتومان تعیین کرد مبلغشو اما تو تجدید نظر اصلاحیه زدن به حکم و همون یک سکه رو تایید کردن،ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنین چکار باید بکنم امکان فسخ نکاح وجود داره؟
ضمنا خانواده همسرم مدارک شناساییمو هم به بهونه دریافت وام ازدواج ازم گرفتن و تا به امروز بهم پس ندادن،من یک پسر بدبختم که پدر مادر ندارمو میخواستم خیر سرم خانواده تشکیل بدم، یک فروشنده ساده ام با ماهی یک و نیم میلیون حقوق.
حتما این سوال منو تو سایت بذارین تا درس عبرت بشه برای پسرای ساده ای مثل خودم که به همه چیز اعتماد میکنن.
من گول مذهبی بودن این خانواده رو خوردم.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان فسخ نکاح وجود داره؟
خیر
اما امکان درخواست تعدیل نفقه وجود دارد
ثانیا ایشان هرزمان که بخواهد می تواند از حق طلاقش استفاده کند و شما را طلاق بدهد
ثالثا با توجه به امتیازاتی که به ایشان داده اید توصیه می شود رضایت ایشان را جلب کنید

ضمن این که همسر شما خودش می تواند با استفاده از حق طلاق ، طلاق بگیرد و شما می توانید مهریه را تقسیط کنید .

سلام اگر همسر شما در هنگام عقد باکره نبوده و در سند هم عدم باکره بودن قید شده ، اصلا حق فسخ نکاح را ندارید .

بایستی وکیل اخذ نمایید و اقدام برای فریب در نکاح فوری است .

سلام امکان فسخ نکاح وجود ندارد شما این حق را دارید که همسرتان را طلاق بدهید ولی باید حق و حقوق مالی وی را بپردازید دادخواست اعسار بدهید با پذیرش آن از سوی دادگاه به صورت تقسیط پرداخت کنید.