کارگر با عنوان کلاهبرداری از من شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۶ #01262789

با کارگری قرارداد پیمانکاری امضا کردم که خودم را نماینده شرکتی معرفی کردم که هنوز در ثبت شرکت ها ثبت نکردم، ولی نام آن شرکت در سیستم برای من ثبت شده، حال کارگر که مطالبات خود را دریافت و کار را نیمه کاره رها کرده از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده است.
در حالی که من هیچ قصدی از این کار نداشته ام، حال چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در حال حاضر شرکت وجود داره و شما نیز نماینده اش هستید کلاهبرداری قابل رد است

کلاهبرداری محقق نشده و قابل اثبات نمی باشد

سلام کلاهبردای متنفی است .

اگرشرکت وجوددارد و شما نماینده آن شرکت هستید ، کلاهبرداری منتفی است.

اگرشرکت وجوددارد و شما نماینده آن شرکت هستید ، کلاهبرداری منتفی است

سلام

هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها یا تجارتخانه ها یا کارخانه ها یا موسسات موهوم

یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار نماید

یا از حوادث و پیشامدهای غیر واقع بترساند

و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و

یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض

یا مفاصاحساب و امثال آنها را تحصیل کرده

و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب می شود.