ادعای کذب همسر را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #01245704

سلام خسته نباشید . من دو ساله و خورده ای هست که عقد کردم الان یه سری مشکلات پیش اومده که شاید طلاق بگیریم . همسرم در این مدت با من رابطه داشتن و به خواست خودشون که دوست نداشتن برگه سلامت بگیرم من اقدام نکردم . الان کاملا برعکس میگویند بهت مهلت دادم بری بگیری نرفتی و با اینکه در رابطه کاملا مشخص بود دخترم حاشا میکنند من کاری ازم برمیاد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای کذب همسرتان محرز هست و جای نگرانی وجود ندارد چراکه بیش ازدو سال اززمان عقد ازدواج شما می گذرد و ادعای کذب ایشان درمحکمه قابل استماع نیست

در صورتیکه در عقدنامه به باکره بودن شما اشاره شده و از لفظ دوشیزه استفاده گردیده باشد اصل بر داشتن بکارت و ازاله از سوی همسر است و شما نیازی به اثبات این امر ندارید .

باسلام ایشان باید بتوانند ادعای خویش را ثابت کنند درغیر اینصورت ادعایشان رد خواهدشد