اگر زوج بخواهد به صورت نقد کل مهریه رو به ثبت پرداخت کند تا خودرو و ممنوع الخروجی رفع شود چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #01233612

باسلام
در صورتیکه که کل مهریه از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته شده باشد و ممنوع الخروج و توقیف خودرو شده باشد اگر زوج بخواهد به صورت نقد کل مهریه رو به ثبت پرداخت کند تا خودرو و ممنوع ااخروجی رفع شود چه مراحلی دارد؟
اگز زوجه شکایت فرار از دین نیز کرده باشد با پرداخت مهریه مختومه می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اجرای ثبت مراجعه ، مراتب پرداخت مهریه را اعلام پس از واریز فیش طی درخواستی باید تقاضای فک ممنوع الخروجی و فع بازداشت از سایر اموال و ... که توقیف شده را تقدیم کنید زیرا با پرداخت مهریه موردی برای تداوم بازداشت اموال و ممنوع الخروجی موجود و متصور نیست.