آیا اکنون میشه زمین را پس گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #01232635

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در سال ۷۴ سه دانگ یک زمین با ملک را در بابلسر خریداری کرده به صورت قولنامه ای ( سند این ملک در دست بنیاد میباشد ) و بعد از گذشت چند سال شریک ایشان کل زمین را با جعل امضاءی پدر به یک شخصی فروخته و ایشان در داخل این زمین کلی ملک و سوئیت ساخته بعد از آن چون اطلاع زیادی نداشتیم با شکایت کیفری حکم زندان فروش مال غیر ایشان را گرفتیم اما اجرا نکردیم و در شکایت حقوقی متاسفانه کلا ایشان را متصرف اعلام کردند و حق را به ایشان دادند
تا امروز هیچ سندی ندارند و ایشون هم با قولنامه داخل همان زمین هستند
ما به دنبال به جریان انداختن پرونده هستیم، آیا به نتیجه میرسه؟

مرسی

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید در خواست فروش مال غیر را مطرح نمایید و تمامی عیان های را که به مرحله اجرا در امده است را باطل و حکم تخریب را در خواست نمایید

لازم به توضیح میباشد که لازم است وکیلی یا به عنوان وکیل پرونده یا بعنوان مشاوره در کنارتان یاشد تا بتوانیید به نتیجه برسید

با سلام
بله میتوان به نتیجه رسید مشروط به اینکه کار را به وکیل ماهر بسپارید